Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ptasznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki ptasznik dla początkujących ? myślałem nad ptasznikiem białokolanowym co o nim myślicie ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie polecę Ci dokładnie żadnego, ale powiem Ci tylko tyle.

Jeśli to Twój pierwszy, to skup się na tym, żeby nie miał zbyt wygórowanych wymagań,

żebyś na luzie go ogarnął. Nie powinien też być zbyt duży, agresywny.

Białokolanowy wydaje się całkiem fajny, poczytaj więcej, popytaj na jakimś wyspecjalizowanym

forum i tam się dowiesz wszystkiego. Tutaj mało kto miał styczność z takimi pająkami.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jestem arahnofobikiem, mam wstręt do wszystkiego co ma więcej niż 4 kończyny. Ogólnie pare razy próbowałem z tym walczyć i podejść nawet do pająka ogrodowego i nie dawałem rady, miałem blokadę. A oni sobie tutaj o ptasznikach gadają ! o.O nie macie takiego hm... obrzydzenia ? Czegokolwiek ?

Opublikowano

Wszystkie brachypelmy, lasiodora parahybana (ptasznik olbrzymi) i może jeszcze Acanthoscurria geniculata.

Właśnie kupie sobie gienię mam do wyboru L1 i L3 którą brać ? koszt L1 6 zł a L3 8 zł

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Ptaszniki żywią się szczurami i pająkami więc nie polecam - umrze z głodu :/

Szukam budowniczych na serwer minecrafta chętni pisać na skype : KKamil555

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...